- La plaaaaya

Underbar dag , väcktes tio över 8 av att annika ringde ! då visste jag att de va dags att dra till vallda å lägga sig på stranden ,  så jag blev riktig pigg ! klockan nio låg vi på handdukarna med våra kuddar på klipporna och slappa och lyssnade på musik =) as härligt . låg där en timma ungefär , sen var det dags för frukost =)
ägg och mackor blev de för min del =) sen så stekte vi som bara den åh löste lite korsord , och självklart badade vi, sen var klockan mkt och de va dags för våra sallader till lunchen ! =) sen så satte vi oss å "fiskade" krabbor . med händerna ! sjuuuuukt stora va dom !!!! :|  aaas läskigt . och jag HÖLL EN AS STOR !! woho . trodde inte mina ögon . de finns bild bevis faktiskt ;)
haha =) klockan var hal 3 var vi nöjda och behövde åka hem så de blev alldeles lagom ! =) vi stekte med cocos olja , men är jag brunare för det ? =) nejnej ! haha . ryggen e lite brun , och annsiktet . men på söndag åker jag . alltså imorgon !! SKÖÖÖNT och jag lovar er , jag ska bli brun . ( kommer säääkerligen bränna mig )  får ni lite bilder från dagen
och sen ska jag berätta för er att jag inte kommer kunna skriva på två veckor , eller knske i kroatien , men de vet jag inte ! för imorgon . lördag så ska jag jobba hela dagen , från hal 8 - 6 kanske ! åh sen ska jag hem till annika , och vi ska på bio =) och sen ut i kba !! =) sen åker jag ju tidigt på söndag . så ah ,. synd att jag inte packat  :S år göra de imorgon natt yp !! =)
godnatt på er ! om ni undrar varför de e så mkt stafel eller bokostäver  som saknas så dampar min data och e as seg ,s å jag orkar inte ändra , den hänger sig och missar att jag e så snabb på att skriva ;D haha ..
 
ha två underbaara veckor om de nu blir så att ni ska behöva klara er utan min uppdatering . men maar ju sin data med sig , så om de finns internet så hittar ni uppdatering här . jag lovar =) kanske tilloch med tar med sladden till kameran , så jag ka lägga ut lite bilder under tiden =) om ni har tur ;D

godnatt =)








- GÖTT !

Den OSMINKADE sanningen


okej ,min kamera ljuger fortfarande liiiite , men nog har jag blivit brun idag !!!!! iallafall lite brunare ,
eller iallafall lite rödare (A) !!
Tog tjugo över 10 tåget imorse , innan det klippte jag frida , gjorde ju blonda slingor på henne igår så nu är hon riktigt ljus =) passar henne jätte bra =)
så efter det åkte jag till stationen och tog tåget till stan , därifrån åkte vi till torslanda , efter 1½ timma låg vi på på stranden ;) i hjuvik ... låg där en stund , sen kom kigge och norre , och senare robin !
låg där till 3 , sen gick vi å köpte glass i väntan på bussen , när vi går ut säger norre , där gick eran buss ! AH MEN KUL!  så vi sprang ut till vägen å vinka , glatt säger busschaufören , busshållplatsen är där bak . vi sa förlåt och tack å hoppade på .. tur , annars hade vi missat den och jag hade kommmit en halvtimma sent till min gesäll kund !!
det gick faktiskt jätte bra tror jag , förutom att jag måste jobba på tiden , men de löser sig =)

nu ska jag gå en promenad hade jag tänkt . de e ju så fint väder . fast först måste jag plocka iordning lite innan mamma å dom kommer ,. annars flippar dom nog ;)
blev ingen lina idag =( så nu ses vi inte på tre veckor - en månad :( BAJS !!


imorgon blir det playan igen , fast då endast med favoriten ! =)

ha en fin kväll =)

you're flying without wings !

herregud , har blivit helt såld på westlifes gamla låtar .
det började så att lina kollade ut genom fönstret ÅÅH SOMMARNATT (L)
när jag svävar fram på gatan . ahaa (8) osv osv , sen har det rullat på , med smurfhits backstreetboys och westlife och lite allt möjligt !
och jag gillar det sååå. ska bli skönt att sola imorgon ! ! ! ! =)
nu ringer snart min älsklings annika <33

nu ska vi leva livet .

lina you're flying without wings .<33333

- 3 days left !

Värre dag var det idag , fick gå undan för att jag började gråta ! ehm . sikken arbetsplats ! haha .
den där kunden som jag längtat efter i 1½ vecka sen hon bokade tiden va inte så rolig som jag hoppats på ! shit , hon hade FÖÖÖÖR tjockt hår , så allt gick åt helvete,  men tillslut fick hon sitt axellånga hår och va supernöjd , men jag va inte lika nöjd ! det tog 3½ timmar och jag mådde psykiskt dåligt heeeeela tiden ! usch , de va jobbigt !
IBLAND ÄLSKAR JAG MINA JOBBKAMRATER ! yttest sällan ! ,men malin är go , tackar dig för att du räddar mina dagar ! =)

nu är de tre dagar kvar tills jag åker till kroatien :)
TRE DAGAR TILLS SOOL VARJE DAG =)
har ioförsig det här nu med men man hinner ju knappt ta vara på solen , det kan man säga att annika gjort denna veckan , jävla fusk unge !

veckan som återstår ser ut såhär !
imorgon torsdag skulle jag jobbat, men hade bara en kund ,som ska ta ut extensions , och ah , det är en kompis , så hon kommer hem till mig imorgon eller fredag istället :)

så imorgon ser det ut som att vi ska till torslanda och bada , förhoppningsvis jag annika och Lina ?? hade vart väldigt kul iallafall . då ska vi möta upp norre och några tror jag .  har inte så stor koll ! =P annika sköter planeringen ! =)
väntar på att hon ska ringa , men de dröjer två½ timmar till ! :P för hon jobbar till 12 =)

på fredag ska jag nog träffa annika på dagen och sen ska jag packa på kvällen !
sen lördag ska jag jobba mellan 8 och ah , jag vet inte när vi blir klara !! :O men på kvällen ska jag på bio iallafall , så de gäller att jag packat klart allt på fredag !! för de blir ingen tid till det på lördag !!

på söndag avgår husbilen från våran gata , har börjat packa in lite nu ! DEN E SÅ MYSIG !!! =)
jag frida och amanda kommer sitta i typ två soffor med ett bord framför ! as mysigt verkligen ! :D trodde man satt som vanlig bil , men naj naj . as gött =)
plattv åh sånt i . så vi kommer kunna roa oss ;)
frida har gitarren så vi kommer sjunga massa och sånt ! LÄNGTAR !! Att bara ta de lugnt och vara med famlijen ska bli så skönt ! inga måsten eller krav ! mer än att ha ordning i husbilen , lär la få städa några gånger ;D
haha ,
nää nu ska jag inte tjata mer , ska plocka iordning lite i näccesär väg osv . så jag har lite koll ,
packa ner mitt schampoo och balsam som är solskyddsfaktor i mot håret ;) As bra , till hela family ! här ska vi skydda håren serni !!
sen hudlotion åh allt man behöver !
har även köpt in tape så jag kan tejpa över mitt ärr . så de inte får sol ! ;) haha kommer nog hålla i badet , palla !
ska även köpa en salva för 400(!!!!!!!) kr som jag ska ha för att ärret ska bli mindre synligt , de e fan förjävligt . att man tar bort en leverfläck och ärret är värre än va leverfläcken var , ångrar att jag tog bort det , och så ska de ju inte vara ? :(

nä fan va jag tjötar , annika , vi trodde inte att vi skulle hinna ses innan jag åker , men nu hinner vi ses 3 dagar :D alla tre dagar jag har kvar ! GOOD GOOD ! me like it , och förhoppningsvis hinner jag träffa Lina imorgon med ???? och förhoppningsvis vill hon följa med mig hem till kära kba , hon har inte vart hos mig ännu :)

ha en fortsatt trevlig kväll :)

- jobb jobb jobb .

har precis kommit hem från stängning på ingvars =)
gick ganska fort idag med , fast tyckte så synd om annika som inte kunde göra ngt för sin stackars onda rygg .
 mamma fick komma kvart i 6 åh lösa av henne så hon kunde åka på massagen , efter 45 min va hon tillbaks utan ryggont !!! men en ½ timma senare kom all ryggverk tillbaks... stackarn !

imorgon ska jag vara på salongen kl halv 9 ungefär . för kl 9 kommer en kund som har page , som vill förlänga håret , ska klippa hennes , tunna ur massa och skapa en helt ny look , ska bli riktigt kul , ska bli axellångt hår =)
hon va helt knäckt stackarn :) men imorgon ska jag göra henne lycklig ;)
 sen är dagen fullproppad ! som det ska vara då alltså =)
nu ska jag faktiskt sova så jag orkar upp imorgon :)

godnatt på er
.

lycka är att ha en vän som du .inget utan dig annika

- Skjut mig någon !

jag skakar sååååå jävla irriterad är jag !
detta har varit den värsta dagen jag varit med om på riktigt riktigt riktigt länge!

jag ska inte ta upp i detalj , säger bara att jag inte riktigt mår jätte bra av att gå tillbaks till jobbet på onsdag , torsdag och lördag , sen har jag semester från salongen i treveckor som ska bli såååååååååå skönt!

jag skakar , det är mest för att jag suttit och berättat allt för lina ! åh hon förstår så bra ,
hon vet hur de är på en salong och hur allt ska gå till .
asså jag är så upprörd ., vet inte va jag ska skriva .

åh usch .
imorgon ska jag upp tidigt .TRÄNA!!!!!!!!!!
och sen jobbar jag 16-24 på ingvars :)

ska försöka komma isäng i någorlunda tid iidag , när jag pratat klart med min lina . :(<3

godnatt .



- Jobb dag 1

jobb dag 1 på denna intensiva vecka är avklarad , och det gick snabbare än jag trodde , den bara va förbi innan jag hann blinka , (nästan iallafall );)

nu har jag precis kommit hem från släktkalas och tänkte sova snart !
för imorgon är det en ny dag , och då är det salongen ! wihoo !! =)
åh jag längtar till på onsdag , ska göra extensions på en tjej som va jätte ledsen och hade page ! hon ville få längre hår och jag hoppas verkligen att det ska gå så bra som jag tänkt , hon hade ganska tjockt , så jag ska börja med att tunna ut de å så ! KUL :D men imorgon vet jag inte vad jag har för kunder , vet bar att de va fullt , från 9 - 18 :)

efter jobbet ska jag träna ! skulle ju gjort det idag, men blev för sent !! åh man e ju inte piggast såhär på kvällen ! ska träna på tisdag också . för då jobbar jag inte förän 16 :)

nu ska jag gå till sängs !! =)
kan inte säga det en gång för mkt . jag tycker om lina såå mkt !

även vi har kommit fram till en sak !
ta vaaara på varann ! man kan inte berätta en gång för mkt hur mkt en kompis betyder , att man verkligen är glad att den finns ! för vem vet när det är försent ?

katia , jag tänker på dig . <333333333333


jag älskar lina !

herregud ,detta gjorde min dag fialia !
gå bara in å läs hennes sista inlägg . energetic.blogg.se !

jag va ju som sagt med lina och mikael på tjörn i mjörn . haha :D
Aaaaaas mysig och trevlig och rolig kväll !!
trivs verkligen med er !
vi började med att åka från Torslanda till mikaels föräldrar på tjörn och där väntade vi på att alla skulle komma .. öppnade varsin cider och bara softade , herreguuuud så fint dom hade det ! va världens finaste utsikt och aaah jag vill bo där . helt galet fint ! bara en liten väg ner till vattnet med ! inte dåligt ! tråkigt nog klarade vi oss inte från regnet , men vi satt faktiskt ute hela tiden för dom hade markiser som vi satt under , Jätte mysigt !
ingen blev jobbigt full eller ballade ur , den som ballade ur mest var mikael , men han va bara sjukt rolig ! haha !

efter all mat som var hamburgare och jordgubbar och chamellows (marchmellows) så snackade vi massor och lekte med grädden gjorde vissa (?) haha sen gick vi in och dansade med mikaels coola (?) belysning . hahaha . han tyckte de va fett kul iallafall ! insåg inte att man kunde bli blind av sån där blink ljus så vi hade det i typ två timmar på . ! hahaha konstigt att du hade ont i huvudet idag fina lina ! !

ah jag vill verkligen tackar er igen för en bra helg ! har vart jätte mysigt :)
såå goa .
och jag håller med lina , det har blivit sååå bra mellan oss och det kommer bli bättre tror jag =) nu när inte skolan är heller ,. det segade ju ner allt ! =) haha
vi ska hitta på mkt roliga saker , och vi har redan framtidsplaner ;) hihi .. TACK lina för att du gjorde min kväll ! och hela min helg ! behövde detta ! =)

nu ska jag lägga in lite bilder från gårdagen på tjörn , och sen ska jag ta och hoppa in i duschen .
imorgon är det jobb , öppnar ingvars och på kvällen är det 13 års kalas kanske , annars ska jag träna bara !
lyssnade på alla som sa till mig idag att de inte är bra att träna dagen efter . så nu sitter jag bara här å slappar . inte okej ;)

min vecka ser ut såhär .
söndag jobb ingvars
måndag jobb salong
tisdag jobb ingvars
onsdag jobb salong
torsdag jobb salong
fredag LEDIG
lördag jobb salong
SÖNDAG KROATIEN !! =)

ha en trevlig vecka ! :)












myspys <3

- på väääg!

 nu sitter ja hemma hos Ice , ska snart vidare till Lina , men först ska ice duscha och så åh så ska jag lämna honom hos kigge!

snart bär det av till tjörn :)

ha en underbar kväll =)

- Midsommar !

Nu sitter jag på golvet i mitt rum och bloggar !
Min Lillasyster sitter bakom och lockar mitt hår ! =)
mycket krav från en frisör , men hon klarar det galant , tror jag ! ;)

efter detta , kommer mormor bertil farmor hit , åh vi ska äta lite midsommar mat , men jag gillar inte de så jag ska få en laxbit ! :) haha =)
tur är väl det att Lina och Mikael bestämde sig för att vi skulle äta grillat ikväll ist för mer midsommar mat !

Åh  jag sitter å lyssnar på spotify , har sååå himla bra låtar i min spellista nu :D grymt ! =)
inte bara två favoriter utan typ 15 favoriter;)

kan ge er lite tips !
molly sandén - skör som glas . (tro det eller ej , den e grym )
daughtry - no surprise
yohanna - is it true
miley cirus - the climb
green day - know your enemy
debelah morgan - i remember
stone sour - zzyzx Rd.

några iallafall. nu är det dags att platta luggen ! =)

ha de finfint . ! en underbar midsommar dag helt enkelt ! =)

Kramar från mig !=)




update: det gick åt helvete med håret så nu får jag blöta ner allt  (Y)


- Midsommar Med Lina !

japp ,bestämt , åker till tjörn ! bort bort bort från kba och alla här . allt nytt folk , nästan iallafall ! inte sånna jag har träffat mkt , ska bli jätte trevligt , som sagt , det blir vad man gör det till och det är sjukt överskattat med midsommar så ska bli jätte kul att bara grilla och mysa och dricka lite så =)

ska försöka träffa lite torslanda folks innan , får ringa när jag är påväg till stan så får jag se om ngn har tid !

nu ska jag faktiskt föröka sova, är as trött . ! tro det eller ej , klockan är kvart i elva och jag vill sova ? woho ., shit !

nää . godnatt !

lite bilder från i onsdags !! =)

annika denna är till dig ! haha





=)



- underbara vänner!

nu är jag på mkt bättre humör !! =)
har varit med hanna och vi har gjort snyggggga midsommar kransar =) otroligt snygga verkligen !! vi kommer vara så snygga i dom :D <3
hennes moster hjälpte oss och jag har nu sett världens sötaste hund ! blev helt kär ! kanske ska försöka få ngn bild av hanna ! jag DOG !!!



nu har det öst massa roliga saker över mig , och jag vet inte vad jag ska välja !!!! :O
jätte jobbigt !! :(
kommer inte kunna bestämma mig nu ! haha .

får se vad det blir !
nu är jag määtt . har ätit grillat . riktigt gott ! =)
blir en slapp kväll nu ! ska försöka dra in crosstrainern igen , om inte dom ska se på film , då blir det lite jobbigt =)
annars får de bli tidigt imorgon bitti ! =) för sen är det lång dag , och förhoppningsvis en lång kväll ! =)

nu ska jag fudnera vidare och försöka prata med lite olika folk som ska göra olika grejer :P

ha en trevlig kväll !

- BESVIKEN !

jag behövre inte säga mer än att jag är riktigt besviken ! :)
jag är ensam på midsommar ! (Y) As gött ! verkligen sååååå kul ! =D
ngn som har ngt förslag som man kan följa med på ? =)

igår sög !

nu har jag jobbat !

hejdå ! 

förlåt för otroligt bra uppdatering ! men jag är inte på speciellt bra humör , men tänkte visa att jag lever !



- Seg !

otroligt seg är jag !
har vart med annika idag , vi åkte ner till Åsa för att sola , men vi vände lika snabbt för de va inte en människa där och de va riktigt kallt . Förlåt Hanna <3

vi åkte vidare till smarholmen och la oss vid hennes sommarstuga åh fick lite sallad osv av hennes faster och farmor och farfar som var där =) mys pys !

sen så åkte vi hem och jag började leka med min mobil , men la den på laddning och åkte å fira min mormor som fyller 70 idag =) Grattis mormor !
grymt go ceasar sallad blev det =)

åh nu sitter jag här , slappade lite efter resturangen och fixade massa i telefonboken på den nya mobilen ! den verkar helt grym ! Me like !

nu ska jag faktiskt duscha och sen sova , inte för sent hoppas jag !
för imorgon är det jobb som gäller och sen party party í stan ! :D

time to go ! ha en bra dag imorgon ! kommer inte hinna blogga då jag åker till Annika direkt efter jobbet åh sen jbbar jag till 6 på torsdag , så efter de kanske ni får höra ifrån mig , så ni inte tror jag dött eller ngt ;)

var jätte mysigt hos hanna igår . vi såg på film och låg å pratade , alldeles för länge om fel sak , döden ! usch !

lev din dag som om det vore din sista ! !
det är det enda jag har att säga !
godnatt på er !

- Nervös!

varför kom denna våg över mig nu ? jag sitter å läser på alla sidor man kan på internet och tänker på alla kompisars hår , vem kan passa till det och det , hmm !
jätte jobbigt , nu kan jag inte släppa det ,
syster har kopierat massa papper till mig där jag ska måla upp allt innan och så ! och jag sitter med reglerna brevid mig ! ska väl läsa igenom ytterligare en gång !
det är långt kvar , men jag vet hur snabbt tiden går och de är ju NU man behöver börja klippa , för håret växer ju inte jätte snabbt och man ska ju helst klippa två tre gånger innan också ! så ah . help mee!!!!

skickade ett mail till en tjej som jag hade en lapp i plånboken , tror det var hon som var å berättade om gesällen i höstas !
hoppas hon svarar på mina frågor !! =)

jag kan bara säga er att ni är grymt duktiga på att läsa ! jag har 25 mer läsare idag än va jag normalt ligger på , åh då är klockan bara halv 7 . ! bra där ! sånt gillar jag ,
och har fått många fler kommentarer idag än va jag ngnsin fått ;) haha !
gillar det !

nu ska jag sätta mig ner och fortsätta tänka på mina vänner och deras hår !!

imorgon ska jag in till stan med Annika :)
hon ska väl shoppa , men jag har inga pengar :(
jobbajobbajobbaa !!
ha en trevlig kväll . !


- Gesällen !


för er som är intresserade så är det detta jag ska göra ! för att ni ska fatta lite vad jag oroar mig för ! haha !!
om ni tycker ni passar in ngnstans så är de bara att säga till !;) behöver både modeller och reserver , för vem vet , man kan bli sjuk !!!!!

1 a)
D DAMKLIPPNING, frisyr med formblåsning
Det skall klippas en frisyr som innehåller minst 2 olika klippsätt (hel form,
gradering, lika längder, ökande längder) och där momentet hel form ingår.
Minst ¼ av håret skall vara i hel form. Håret skall klippas (avkortas) minst 3 centimeter. Valfria verktyg får användas.

1 b)
D FRISYRDESIGN, moment formblåsning
Direkt efter klippmomentet, (1 a), skall modellen formblåsas till en frisyr som innehåller uppbyggd form. Toupering ej tillåten.
Tillåtna verktyg: Kam-borste-fönapparat-stylingprodukter.

Tid: 60 minuter. Klippning och formblåsning utförs i en följd och bedömning sker efter fullgjorda moment. BETYG AVGES VAR FÖR SIG.

2)  
D FRI DAMKLIPPNING, frisyr med styling
Det skall klippas en fri frisyr som innehåller minst 2 olika klippsätt. Håret skall klippas (avkortas) minst 3 centimeter. Valfria verktyg får användas.

D FRISYRDESIGN, styling
Direkt efter klippmomentet skall håret stylas till en klädsam frisyr. Alla verktyg och stylingprodukter är tillåtna.

Tid: 45 minuter. Klippning och styling utförs i en följd och bedömning sker efter fullgjorda moment.

3 a)
H HERRKLIPPNING, klassisk korthårsklippning med fönvågning
Det skall klippas en kort frisyr med gradering och med finish i nacken. Det skall vara rena markeringar från sidornas ansats till nackens finish. Håret skall vara genomeffilerat och frisyren anpassad till modellen. Hela håret ska klippas minst 2 centimeter. Valfria verktyg får användas. Direkt efter klippningen skall håret fönvågas(3 b).

3 b)
H FRISYRDESIGN, maskulin fönvågning med riktning bakåt.
Direkt efter klippmomentet skall håret fönvågas till en klädsam frisyr med riktning bakåt. Allt hår ovan kronlinjen skall fönvågas. Frisyren kan göras med eller utan bena och skall innehålla minst 3 S-vågor med övergångar så det blir en rörelse mot sidorna och nacke. Med riktning bakåt.
Tillåtna verktyg: Kam-borste-fönapparat-stylingprodukter och nät tillåtet.

Tid: 60 minuter. Klippning och fönvågning utförs i en följd och bedömning
sker efter fullgjorda moment. BETYG AVGES VAR FÖR SIG.

4)
H FRI HERRKLIPPNING, frisyr med styling
Det skall klippas en frisyr i fri form som innehåller minst 2 olika klippsätt. Håret skall klippas (avkortas) minst 2 cm. Valfria verktyg får användas.

H FRISYRDESIGN, styling
Direkt efter klippningen ska håret stylas till en klädsam frisyr.
Valfria verktyg och stylingprodukter är tillåtna.

Tid: 45 minuter. Klippning och styling utförs i en följd och bedömning sker efter fullgjorda moment.

5)
D FRISYRDESIGN, kort festfrisyr
Det skall göras en frisyr anpassad till modellen med inläggning av curler och clipslockar. Hårets längd får maximalt nå ner till axlarna. Vid utkamnings-momentet är borste och kam, samt stödnålar tillåtna verktyg, ej fön eller värmeborste. Hårprydnader och stylingprodukter får användas.

Tid: 60 minuter exkl torkningstid

6)
DH PERMANENTBEHANDLING

Alt.A
Det skall göras en permanentbehandling med traditionella spolar på allt hår. Vid detta moment skall permanenten göras i relation till modern teknik och vedertagna krav. Permanentmetod, spol- och preparatval skall deklareras i förväg. Bedömning görs på teknik och resultat.

Tid: 60 minuter för upprullning exkl. verkningstid. Håret bedöms vått.

Alt.B
Det skall göras en frisyrriktad designpermant på allt hår. Vid detta ska permanentmetod, spol- och preparatval deklareras i förväg. En enkel skiss som visar den frisyrriktade rullningen skall göras i förväg. Bedömning görs på teknik och resultat.

Tid: 60 minuter för upprullning exkl. verkningstid. Håret bedöms vått.

Alt.C.
Det skall göras en permanentbehandling på axellångt hår. Allt hår skall vara upprullat.. Håret får vara i ökande längder / uppklippt. Håret skall upprullas på icke-traditionella spolar. Vid detta moment ska permanentmetod, spol- och preparattval deklareras i förväg. En enkel skiss som visar tänkt rullning skall göras i förväg. Bedömning görs på teknik och resultat.

Tid: 60 min för upprullning exkl. verkningstid. Håret bedöms vått.

7)
DH OXIDATIONSFÄRGNING

Alt.A
Det skall göras en normal- eller mörkarefärgning på valfri modell, med minst 25 % vitandel och med minst 1 cm utväxt sedan föregående färgbehandling. Längderna kan behandlas med lättfärgning för att uppnå jämnt resultat från ansats till toppar. Detta sker i anslutning till färgningen. Hela håret skall uppvisa ett jämnt resultat.

Tid: 90 minuter till bedömningsbart

Alt.B
Det skall göras en ljusarefärgning med 2-4- stegs uppljusning, på valfri modell. Återväxt- eller förstagångsfärgning är tillåten. Längderna kan behandlas med lättfärgning för att uppnå jämnt resultat från ansats till toppar. Hela håret skall uppvisa ett jämnt resultat. Hjässhåret skall ha en längd av lägst 3 cm.

Tid: 120 minuter till bedömningsbart

Alt.C.
Det ska göras en flerfärgscolorering med minst 2 differenta nyanser på valfri modell. Allt hår skall färgbehandlas. Återväxt eller förstagångsfärgning är tillåten. Längderna kan behandlas med lättfärgning

Tid: 120 minuter till bedömningsbart Utgångsläget skall deklareras skriftligt innan färgningen vidtar. Håret bedöms torrt.

8)
D FRISYRDESIGN, långhårsuppsättning

Frisyren skall göras på ett långt hår som når över axlarna. Alla hjälpmedel är tillåtna. Eventuella flätningar/tvinningar får utgöra högst 1/3 av den färdiga frisyren. Allt hår skall vara uppsatt, med undantag av eventuella hårslingor som kan hänga fritt ur dekorativ synpunkt, löshår får användas.

Tid: 60 minuter exkl. eventuell curlerrullning och torkning.


Nedanstående moment är frivilliga för att erhålla Gesällbetyg i momenten.
Momenten är obligatoriska för att få Mästarbrev.

9)
D BRUDKLÄDSEL, med krona och slöja (levande modell).

Brudklädseln skall utföras med minimalt 1 kvm tyllslöja. Bedömning sker med hänsyn till stil och form samt stadga i slöj- och kronarrangemang. Frisyren bedöms tillsammans med övrigt resultat.
Observera att krona är obligatorisk, samt att arbetet avser brudklädsel med fäste enligt traditionell nordisk sed med tyllslöja, samt att slöjan skall sitta i anslutning till kronan. Slöjan får ej i förväg fästas i kronan. Frisyren kan vara färdig för brudklädseln. Fästet skall göras på plats.

Tid: 60 minuter exkl. eventuell upprullning och torkning

- SVETTIGT !

herregud , det var inte de bästa jag har gjort att köra på crosstrainern I SOLEN! haha fan va svettigt de blev ! men de e gött !
nu har jag tränat idag med ! det var ju bra det , har gjort någr grejer på listan , men det återstår några fortfarande , men dagen har ju precis börjat så det är lugnt ;) haha
 
har fått många kommentarer om mobilen som jag tänkte köpa , och det har inte varit alls mkt negativ kritik så den är faktiskt beställd nu, så den kommer väl ngn dag nästa vecka skulle jag kunna tänka mig :D gött rä det ! =)

HAha jag måste berätta , när jag gick ut å tränade hade jag nerifrån , gympadojor och strumpor , bikini , lillamy tofs på huvudet och saras rosa svettband där de står SARA på =) saknar henne <3

vidare till matlagning !

- sol sol sol

gud vilket härligt väder det är ute !
har legat ute i en och en halv timme tills jag började prata med en kompis som har haft gesällprovet igår !
fan blev riktigt stressad inför mitt , och jag har jätte svårt med modellerna , jag vet inte va jag ska haaa!

kortfest har jag hittat , sara ska jag ha där ! hon har grymt hår för de är såå preparerat så de är lätt att toupera åså . så det blir kalas . frågan är om jag ska ha henne på volymfön med kanske och damklipp hoppas att de är på olika dagar för då hade jag kunnat ha henne !

Långhårsuppsättningen hoooooppas jag innerligt att jag kan få ha annika ! för då ska jag ha henne som brud också . och det har jag ju redan provat ! så de e perfekt !
men då ska jg hitta en krona också och en slöja som jag kan använda !!? vart får man tag i sånt ? hmmm . vill ju inte direkt köpa en bara för detta , så måste låna av ngn . och de är inte alla som vill låna ut det ! :O hmm . men de tillhör ju inte provet egentligen det är en extra grej som man kan välja till som jag gärna vill , men de kan man ju ta i sista hand !

sen har jag permanent tror jag , ska prova att permanenta min farmors hår , funkar inte det bra så måste jag hitta ngn ny och då blir det kaos ! haha .

sen har jag ingen mer ??? hmm , måste hitta ngn bra fri herr , fri dam ? färgningar ? VÅGOR?  herregud . jag är jätte stressad och nervös nu !!

måste sätta mig ner ngn dag å ringa runt och tänka och så ! har ju fan inga bra huuvud i släkten typ ! :P morfar kanske jag ska provsa som vågor ! han har vart innan vet jag , åh hon klarade det , så de e fan ett bra tecken , men han har ju blivit mer tunnhårig sen dess , så ah , jag får helt enkelt höra med honom om han har lust att komma hit ngn dag =)

nu ska jag dra mig och börja på den lång lång långa listan mamma har skrivit . segt segt !
ha en bra dag i solen !

- Lägenhet och Jobb!

Tänkte bara informera er om att jag och Therese är i sökande av en lägenhet ungefär i Mölndal eller ngt liknande !!
och therese behöver ett jobb för att vi ska kunna flytta in !
hahaha , de är kriiis så hjälp oss (A)

japp , nu var det måndag igen och jag är faktiskt ledig !
och vill ni veta en rolig grej , jag väcktes av ett samtal på mobilen !
doltnummer , tänkte nu ringer mamma och väcker mig , men nej , Hej mitt namn är Marita , du är frisör va ?
jag ba ja :O hon ba: ah jag har nämligen fått ditt visitkort här och skulle vilja beställa tid, WOHOOO LIVING THE DREEEEEEAAAAM!!!! så jag skickade vidare henne till salongen så nu ringde hon dit och beställde !! haha :D  me like !

jag måste bara berätta för er att idag , nu när klockan är halv 12 så har jag haft lika mkt besökare som jag har vissa dagar när dagen är slut ?? :O haha . galet , så de blir nog besökar rekord idag kan jag tänka mig !!! =)

Niklas lekte lite med min bild , jag blir såå sugen på jordgubbar när jag ser den !!






JAG LÄNGTAR EFTER KONSTÅKNINGEN :(

nu ska jag ut å se om det går att sola lite , annars ska jag dra fram crosstrainern ! VÄNTA ?man kan ju crosstraina i solen ? :O återstår att se !! ha de gött !!!

- asså guuuuud!!!

jag har inte skrattat såhär mkt i hela mitt liv !
tack robin för tipset , detta räddade min kväll ! haha

-bal bilder

bjuder faktiskt på lite bilder från balen i fbg , innan själva balen tog vi lite bilder =)









- bruten tå ?

ja , nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv med en uppsvullen tå .
har ju brutit tån innan men de e inte riktigt lika hemskt nu , kan nästan gå på den iallafall . men så jävla klantig man är !

jaja så är det . nu har alla tjejor åkt hem , och de va riktigt trevligt och mina fin fina muffin(g)sar gick hem hos alla . ! bra där sofia . jag va grymmare än jag trodde . hihi
gjorde även lite ost och kex som var mkt poppulärt . allt gick i princip åt och det blev en riktigt mysig kväll och cattis va riktigt duktig på det där med att va konsulent !! =)
och ja fick ett läppglans som gåva eftersom jag var värd :D hur bra va inte de då =)







- Fridas Bal !

Bättre sent än aldrig ska visa lite bilder från när jag sminkade och fixa fridas hår inför niansbal ,


- Baktime !

jag och syster min står nu å kollar in i ugnen på våra fina muffins !! hoppas på att dom ska smaka gott !!
vi har änna slängt ihop något som vi hoppas blir bra ! hahaha ! :D

jag är riktigt stolt över mig själv som gör detta !!  :D haha
dom blir nog goda får vi hoppas !! =)

sen kommer annika hem och vi ska äta thaimat !! inte fel det heller !! ska träna imorgon jag lovar !! haha
ska nog gå ut å cykla ? för springa kan jag inte göra med mina onda knän =(
eller helt enkelt ta in crosstrainern !! kan ju ta in den på mitt rum ! haha , för jag ska träna mkt på den har jag bestämt ! för det gäller att ha bra kondis när kontsåkningen börjar i augusti =) jag och mamma ska vara med på vattengympan i kroatien har jag bestämt ., ska försöka få med frida och amanda också , så vi får lite träning under all lyx:;)

nu blir frida sur för hon behöver hjälp med glassyren ;)

ha de bäst !

update . frida förstörde glassyren !!
hur gör jag nu , hmm !

- Mary Kay


idag var det söndag, har precis ätit en god frukost med familjen , eller frida va inte hemma , så de blev jag och mamma och pappa :)
frida stannade hos  Amanda igår , hon som ska me oss till kroatien , vi va ju hos dom och åt skaldjur och pratade . jätte mysig kväll faktiskt =)

åkte där ifrån runt två . så blev en sen natt idag igen , fast jag är ledig imorgon med så det ska bli jätte skönt !

ikväll blir det mys hemma hos mig med fyra as goa tjejer =)
Cattis, Hanna, Annika, Therese!
ska bli grymt mysigt ! vi ska ha Mary Kay kväll , för Cattis har gått sån utbildning så vi ska ha riktig tjejkväll och de ska bli jätte mysigt . ska baka nu eller köpa något jag vet inte ! hade ju vart kul att baka , men då hade jag velat ha hemma min lillasyster för hjälp , men ah . jag vet inte ! e ju lite proffsigare om man bakar ngt nice . fan va sugen jag blev på det nu :O

JAG SKA BAKA !

goa muffins eller ngt sånt !! =)

nu måste jag dra mig , Cattis kommer till mig runt fem ., och resten kommer runt 6 , så jag börjar faktiskt fixa iordning huset lite , så jag kan slappa lite mer sen ;)

längtar efter köpenhamn nu , igår va de en månad kvar , fast nu är de ju exakt två veckor kvar tills jag åker till kroatien , ska bli sååå skönt !!
nä nu ska jag sluta tjata om ointressanta saker ,
ha en härlig dag =)




- Ny mobil ? !

ny mobil ska köpas , fast jag hade ju hoppats att få sålt min gamla först ! som är helt ny , men de verkar inte som att ngn behöver den , får lägga upp den på blocket , med ngt bra pris ;) då går den nog snaabbt för den e ju ändå heeeeelt ny ! ;)
haha ..

nu till min fråga , ni som har , eller vet ngtom denna mobil , snälla säg vad ni tycker så jag inte gör ett fel köp !!


- MYSKVÄLL!

gårdagen va grymt kul . fick många as garv och det verkligen behööövde jag !!
så det va as kul .träffade två nya killar , eller va säge rman , den ena hade jag träffat en gång innan men inte den andra , vi sjöng singstar , drack jätte goda (?) drinkar och såg på en grymt kul film och snackade , och sjöng till när den ena killen spelade gittarr , grymt mysig kväll !! =) sen blev vi skjutsade till tåget vid 1 åh jag tog taxi hem med tanke på drinkarna !! men de va sjukt trevligt iallafall ,

på dagen klippte jag fast mest gjorde jag extensions faktiskt ! i love it ,
världen är så liten , gjorde på en tjej idag som helt plötsligt frågade vadå åker du teamåkning ?
jag ba ah , med boomerang , hon ba jag känner diana och camilla , haha . kuuul ! så då hade vi ännu mer samtalsämnen att prata om ! kul kul !

sen blir alla så glada när jag lockar med våran ghd tång ! alla känner sig så fina och vill hitta på ngt speciellt efter dom vart hos oss ! haha . kul kul !

nu ska jag faktiskt tvätta och städa lite ! duktig sofia eller hur !!
;)

puss på er ...


- Jobb !

Vaknade på ett lite bättre humör men de vände fort !! dags att flytta nu känner jag verkligen !
men har inte riktigt råd att flytta själv ! :(

nu ska jag snart till jobbet , ska bara äta och fixa lite , sen så åker jag ,
vet att jag ska göra en extensions kund ida . me like it ! =)
sen vet jag inte mer , vet bara att de är fullt upp !:)

ha en bra dag =)


- =(

idag mår jag INTE bra, mer än så ska jag inte deppa ner er med !

imorgon hoppas jag på en fin dag ! =)
ska vara med annika åh då kan ju inget gå fel .
för hon är bäst !

sov gott . ska sova nu och klockan är kvart över 11 . hur duktigt är inte det . !!
jävligt bra för att vara mig !

godnatt :D

- Köpenhamn !!!!

biljetterna bokade . ! om en månad åker jag och Annika till Köpenhamn ! ska bli sååååå NICE !!!
bo hos två danska pojkar och festa och shoppa !!! me like!

fast först är det kroatien som jag åker till om 2 veckor ungefär !! =) ska bli sjukt härligt !!!!!!!!
när jag kommer hem är det två dagar tills jag och annika åker "!;) inte helt fel !

men först , jobb jobb jobb ! =))

- SLAPP!

skön morgon . drömde att klockan va 2 så vaknade jag av att den va halv 10 . underbart . somnade om och sov till halv 12 typ ! sen så har jag ätit frukost och legat i sängen och slappat tills nu !!! lat man får vara ! men nu är det dags att träna . var väldigt sugen på att ta på mig ipoden å gå ut å springa ! men med tanke på mina knän så får det bli crosstrainern som vanligt ! :( trist ! men den e jävligt go ! frågan är vad man ska sätta på för film ! =)

nu ska jag faktiskt göra ngn nytta träna , sen ta en go dusch , med inpackning tll håret å så .. så jag får upp min fina färg igen för de räcker att jag duschar två gånger så är färgen kass .! haha . fan att de ska va så svårt att vara kopprig !!!!! !

Sofiaaaa


- Betyg

ääääntligen !
klagade ju på att jag inte fick mina betyg !! men nu kom dom ! :D
jag är INTE nöjd !!!!!!!
hatar ingela . förlåt . så får man inte skriva , men hon har varit riktigt orättvis !
fick bara G i frisör . okej att jag fick ig varning för att jag va utomlands och tävlade och missade mkit , men jag har fan tagit igen allt , och fått mvg på iprincip ALLTING !??? varför får man inte ens vg då undrar jag ?
usch hon är elak !
fick iallafall MVG i smink , småföretagande och även i mitt projektarbete =)

slutade med 6 mvg 13 vg å 9 g :)

nu ska jag åka ner å hämta min syster =) schools out i stan , skumdisco å grejer . woho . ! måste ha med handduk , för hon ska in i bilen å blöta ner ;)

godnatt på er !

- Liseberg !

jobbdagen rullade på bra , och jag tycker de va grymt kul att vi gjorde massa baluppsättningar och jag var ÖVERALLT Och ingenstans känndes de som . dom fick tvätta mina kunder ! för jag fick hjälpa till med alla tre baluppsättningarna typ ! avslutade lisas som var inte så jätte fin innan ! haha , men om man får skryta lite så sa dom att jag va såå duktig och att jag räddat deras dag  ! kändes ju inte helt felt att höra det !! 

 var på liseberg idag efter jobbet , tog tåget in och mötte upp la familia som hade suttit och tagit ett glas innan !
började med femkampen och jag vanni nte en enda gren , men vårat lag vann iallafall , bestäende på mig mamma och matte ! =)

sen vann jag en alladin hjärtan och två chocklad kakor från marabou ! ingen annan vann ngt ! haha . förutom fridas små gosedjur ! men dom räknas inte :P

nu ska jag försöka sova ! imorgon är en ny dag och ajg är fakitkst ledig =) ska bli skönt ! vet inte vad jag ska hitta på bara , träna , och softa , städa lite kanske . min dagliga uppgift .. suck .

har faktiskt fått reda på en lägenhet som ska hyras ut i andra hand !
3500 kr för en etta !! hmmm ! hade vart spännande , men ska man flytta hem sen när hon kommer tillbaks efter ett halvår då ? !?! hmm ... hade ändå vart lite kul ! =)

godnatt !


- :)

gillar när jag har läsar rekord , iallafall den senaste månaden ! =)
nu har jag gjort iordning litepå mitt rum och ska sova om en stund , efter duschen !

imorgon blir det jobbet 9 - 18 igen ! och de ska bli jätte kul ... eftersom dom behöver hjälp av mig hela tiden så är det mig dom kommer ropa på mkt imorgon , mina kunder kommer få vänta lite imorgon , för jag kommer ha att göra ! :D
ska bli riktigt kul . en baluppsättning ska göras =) hoppas att hon blir fin !
önska mig lycka till ;)

efter jobet ska jag direkt in till liseberg , skulle egentligen till cattis student , men hinner inte det , :( tråkigt . ! för jag slutar inte tidigare än 6 , snarare senare , för de e så mkt att göra ! så de får bli att säga GRATTIS här !

sen så ska vi som sagt till liseberg , med familjen , rebbe bjuder på femkamp !;) sen ska vi äta middag där å så =) min familj är bäst <33

dags att duscha !
ha en bra dag imorgon för det ska jag ha !


- DÅLIGT !

ååh igår packade jag upp alla skolgrejer , kändes tungt ,
vet innerst inne att jag aldrig mer kommer sitta i samma sal som dom !
Men , ändå känns det som vanligt , ändå känns det som lov , kommer ju tillbaks till hösten ! men nej , det e ju inte så ! alltid längtar man efter sommar lov , men nu känns de inte ens bra , och de e ju inget lov . jag bara sliter och jobbar !! längtar tills semestern om tre veckor ! inte ens det ! 19 dagar =)

Herregud vad dåligt , idag fick jag skolkorten från studenten !
och mina betyg har inte ens kommit ännu ? ÅÅH
jag blir så jävla trött !
har ingen aning om vad kjag fick i frisör eller i småföretagande , men fick jag inte mvg i småföretagande blir jag sur , för fan va jag har fått bra på alla prov och vart duktig ! ^^ frisör vettefan . hade ju hoppats på mvg , men min frånvaro med tanke på konståkningen , och när jag fick en ig varning för att jag missat så mkt , så kan man väl inte hoppas på mer än ett G !!


nöjd med bilden förutom att jag ser ut som ett större hus än ja är !!!!


min redan sååå saknade klass !!! :)

- Sara Sandberg !

Tänkte att jag skulle hålla mig lite ,
från att skriva en liten text till dig , åtminstone till efter du har fått ditt paket !!
har nämligen skickat ner ett litet brev/paket men vad det är i tänker jag inte tala om , det får du se imorgon ! =)

jag vet att du kommer klara dina mål , med den viljan du har ,
jag vet att vi kommer tillbaks där vi varit ,
för jag vet att både du och jag vill det !

jag saknar att kunna prata med dig om allt ,
för det kunde jag verkligen ,
innan du åkte kände jag att allt vi hade var borta..
känndes inte som att jag kände dig längre .
vi hejade knappt när vi sågs och inget var som vanligt !

jag vet att du kommer fixa detta , du är bäst . !
saknar det ,
 saknar allt ,
saknar dig .

<3

- MOBILEN ?

ingen som är sugen på en helt ny grym mobil ???

pris kan diskuteras ? VILL HA EN ANNAN NY!!!


DÅLIG !

gud vad dålig jag är ! har inte uppdaterat på tre dagar ! AJaj aj . !

ja nu skrivr jag iallafall och kan berätta att det varit helg . efter studenterna i fredags blev de ju en lugn och seg lördag , men redan klockan tre var vi hemma hos Andreas för att fira Matte !!!! =) han fyllde 25 och det blev ett hejdundrade kalas ! ;)

riktigt trevligt hade vi och jag och annika hade galet kul som vanligt !! =) klockan tre va de bara släktingar och runt 7 kom alla vänner och de blev fullt hus och jätte trevligt !!! :D
vi lämnade huset runt två tror jag ! efter några komplikationer som vi ej tar upp här annika !;)

jaja så kan det gå !

idag var jag på salongen och jobbade , tog hål i öronen på världens sötaste tjej ! :D så gullig !
sen gjorde jag lite extensions på en tjej , som jg har haft ett antal gånger ! hon har haft sina i typ ett år nu . haha ! :P sätter i om och om igen , klarar sig inte utan . de gillar jag ! ;) sen så hade jag massa klippningar och slängde i en färg på ingegerd !

på onsdag så är de massa baluppsättningar !!!!!! :D
ioförsig bara till 9an , men de ska ändå bli kul för jag älskar det där med styling !! :)

jaja .

nu ska jag faktiskt sova , för jag ska på svenska spel kurs imorgon !! =)

ha en bra dag allihop !



- Studenter !

Igår var det kungsbackas student , även falkkenberg ,men den har jag inte så stor koll på . får höra ,åh se på bilder i efterhand ! :)

kungsbackas utspring missade jag iallafall , för jag jobbade ! Men efter det åkte jag hem och först firade jag Emma Kjellén ! GO OCH GLAD !! :D och hade redan tappat rösten när hon kom . sånt gillar jag ;) haha
Träffade massa spirit vänner ! härligt härligt :)

efter det åkte jag hem till Cathrine ! där var jag först bland skridksotjejerna, för dom skulle itll en annan imellan ! :P
fast mina gamla tränare malin och lena var där så satt å pratade lite med dom och cathrine såklart , och lite annat folk :)
sen dundrade laget in och det va då alexandra "syster" breding flippade loss totalt . jag gillar den tjejen asså . helt min humor ! haha  sånt jag behöver i vardagen .. har inte skrattat sådär på länge !! :D

sen så var det dags för nästa stäle och till detta ställe skulle jag vara chaffis , till Natalie Hartman , och jag kan säga att jag blev chaffis mkt under kvällen , först till stället , sen körde jag nattis till hamnkrogen och sen så tillbaks till huset , och sen körde jag hem 3 pers innan vi fick åka hem till vårat kära hus i varla . men va gör man inte , joo ställer upp =)

så sen kom vi väl hem 1 - halv 2 och jag gick och la mig och vaknade av att jag skulle åka å hämta min bil , som jag nu har hämtat och ska börja duscha och göra iordning mig för partyyy ! :D för klockan 3 ska vi va hos familjen lindh , då ska vi först fira yvonne och andreas som tillsammans fyller 75 , alltså . 25 och 50 =) åh sen så ska alla vuxna dra , och då blir de fest för att fira matte =)  funfun !!! :) Annika ska med vara med och jag känner på mig att de blir en grym kväll :D

imorgon är det soft dag , ska fixa en grej till en kompis ,men vad kan jag inte säga , för de är en hemlis ! saknar dig <333

nu ska jag hoppa in i duschen , frågan är . VAD ska jag ha på mig ikväll , HUR ska jag ha håret, och ah ... help me !!!!!!

ha en underbar kväll för de ska vi ha ! =)






jag lovar er , hn är jätte snygg , i verkligheten !! <333333

haha .. ha det bra !! <3

- chillkrök med spank!

vilken dag det varit ! började med att jag åkte till stan med annika . ! vi kollade runt lite , bytte lite stuffs , och ah , gjorde det vi behövde , sen åkte vi till systemet , sen fixade present till 25årsfesten vi ska på på lördag ;) grymt ska de bli !
sen så åkte vi hem till mig och jag började fixa frida inför hennes bal ! hon blev så fin så ! :)

kanske kommer bilder senare =)

sen efter det så kom annika till mig och vi grillade och fixade go mat och snacka och gjorde goa drinkar ! me like it !

sen blev vi körda ner till Prinsen men lika snabbt vände vi ! det var inte riktigt våran grej , va tråkiga folk och såå litet och nej , vi hämtade syrran på balen och nu är vi hemma hos mig och ska snart sova !!!

imorgon blir det gym på morgonen och sen jobbar jag kväll och stänger ! sen jobbar jag även på fredag fast då på salongen .. underbart !!! sen är de studenter ! =) och på kvällen blir de nog bara soft !!! :) för på lördag är det ju som sagt 25 års fest =) 


bilder säger mer än tusen ord !






tack för en cp tråkig kväll äckliga människa!
haha nää men annika tjatar på mig nu så nu blir jag stressad och måste dra ;) hon slår mig ;)AAAAAAJ !!! HIHHIHI
godnatt !!!!


- Min kamera !

Det var en anonym som undrade vad jag använder för kamera . och det är en Canonixus 100 IS eller ngt sånt :P den e bäst ! ;)

röd är den med , as snygg ! för er som ville veta !

- Therese Student 1!

Grym dag , fastän vi inte såg therese på skolan , vi var där hur länge som helst , letade som galningar men nej , det bar av till floda och där hitta vi henne iallfall . mys på det , dagen tog slut och det gick såå snabbt ! men kul var det , och hon var så glad och full ;) haha .. ! men de e så de ska vara ! !


Här är min grymt röda lugg ? Vad gick snett ? :O hahaha . den förblir inuti flätan numera !!!


David Hallenius ? är jag helt ute och snurrar . fredag hela veckan , idol. you name it . där är han 



Therese sprang ut först av alla !! det gillar jag ;) hon äger stället !





Fina therese med fina klänningen :)


TAGGAD FÖR FEST !


Mina nice armband som jag har gjort =) me like!!!

- GRATTIS THERESE !!!

för idag tar min goa therese studenten ! Och hela dagen e hennes dag och jag ska snart åka in till stan och möta upp katia och fixa lite småstuffs ;) sen så ska vi se när hon springer ut , åka till poseidon för att se när dom ska bada;) åh sen fördriva tiden lite i stan , sedan åka till therese och fira henne när hon kommer hem dit =)

jajjamen , nu är det dags att göra iordning sig !

ha en fin dag !


SÄLJES !


MOBIL SÄLJES !
SPLITTER NY SONY ERICSSON W980i  !!!!
MED PLASTEN KVAR OCH ALLT !!
hör av er om ni är intresserade
pris kan diskuteras ;)

My day

Började med att jag vaknade halv 10 , gjorde mig iordning , hängde lite tvätt , drog mig mot tåget , mötte upp Sofia och Hanna , åkte in och käkade lunch på köttbullekällaren ! sen började sökandet i affärer efter allt möjligt ! kom hem med hår accesoarer endast ! haha !
men men , så kan de vara !

tog tåget hem halv 5 .. så de blev en lång dag ! När jag kom till kba åkte jag hem och hämtade mina glas och sånt som jag skulle byta färger på =) och åkte ner till freeport , bytte allt och fick ett mousse av min favorit sort ;) öfr min gamla va pajj preics när den va slut typ . AS BRA :D haha, sen köpte jag en orange inpackning  så jag ska in i duschen och bli orange head nu =) kommer nog bli bra ;) höhö !

efter freeport åkte jag till kungsmässan, köpte lite underkläder , och en bikini och en tunika typ ! åh sen var klockan 7 och alla affärer stängde och jag åkte mot hemmet , hämtade upp frida och vi åkte mot statoil , tvättade min bil och åkte sen och solade , åkte hem , började noppra fridas ögonbryn , som va en skog ,men nu är dom riktigt fina ! och sedan så gjorde jag en provuppsättning på henne inför balen om två dagar =)! sedan så fikade vi med familjen och sedan är nu klockan halv 12 !!! herregud . jag har knappt hunnit andas ! fullspäckad dag !

nu ska jag faktiskt försöka komma i säng !
ska försöka göra en plats i sängen först , grejer överallt !

imorgon är det therese student ! =) vad ska man ha på sig tro ! !! !

godnatt !


gillar att man ser brun ut med min kamera ! eller ah , man ställer in den på mörkarehudton ! :P me like !
ligger med nallen runt halsen som jag fick från laget <3333333333



sofia och hanna <3

tack för en trevlig dag !

USCH !!!!

mår inte alls bra idag ! har letat bikini och kollat mig i spegeln på toooook för många gånger !
=(

ska berätta mer om min fullspäckade dag , har mycket kvar att göra och det är inte mkt tid kvar av dagen , därför säger jag hejdå ! och snälla rädda mig från detta , jag vill inte känna såhär !!!!! BLÄBLÄBLÄ !

RSS 2.0