- La plaaaaya

Underbar dag , väcktes tio över 8 av att annika ringde ! då visste jag att de va dags att dra till vallda å lägga sig på stranden ,  så jag blev riktig pigg ! klockan nio låg vi på handdukarna med våra kuddar på klipporna och slappa och lyssnade på musik =) as härligt . låg där en timma ungefär , sen var det dags för frukost =)
ägg och mackor blev de för min del =) sen så stekte vi som bara den åh löste lite korsord , och självklart badade vi, sen var klockan mkt och de va dags för våra sallader till lunchen ! =) sen så satte vi oss å "fiskade" krabbor . med händerna ! sjuuuuukt stora va dom !!!! :|  aaas läskigt . och jag HÖLL EN AS STOR !! woho . trodde inte mina ögon . de finns bild bevis faktiskt ;)
haha =) klockan var hal 3 var vi nöjda och behövde åka hem så de blev alldeles lagom ! =) vi stekte med cocos olja , men är jag brunare för det ? =) nejnej ! haha . ryggen e lite brun , och annsiktet . men på söndag åker jag . alltså imorgon !! SKÖÖÖNT och jag lovar er , jag ska bli brun . ( kommer säääkerligen bränna mig )  får ni lite bilder från dagen
och sen ska jag berätta för er att jag inte kommer kunna skriva på två veckor , eller knske i kroatien , men de vet jag inte ! för imorgon . lördag så ska jag jobba hela dagen , från hal 8 - 6 kanske ! åh sen ska jag hem till annika , och vi ska på bio =) och sen ut i kba !! =) sen åker jag ju tidigt på söndag . så ah ,. synd att jag inte packat  :S år göra de imorgon natt yp !! =)
godnatt på er ! om ni undrar varför de e så mkt stafel eller bokostäver  som saknas så dampar min data och e as seg ,s å jag orkar inte ändra , den hänger sig och missar att jag e så snabb på att skriva ;D haha ..
 
ha två underbaara veckor om de nu blir så att ni ska behöva klara er utan min uppdatering . men maar ju sin data med sig , så om de finns internet så hittar ni uppdatering här . jag lovar =) kanske tilloch med tar med sladden till kameran , så jag ka lägga ut lite bilder under tiden =) om ni har tur ;D

godnatt =)








Kommentarer
Postat av: Lina

haah två kommentarer av dig som är tusen år långa, i like it! igår .. du det gick inte att inte svettas , fy fan vad pissvarmt det var! och jag har fått en sån äcklig bränna va, iofs hade alla de haha var as kul att wse hur alla bränt sig .. men jag solar bort det idag! skall strax ner till stranden!

men fan det blir ju en månad då ju! läskigt.

men vi ses ju när du kommer hem hjärtat? <3

DET VAR ÖDET MED SOMMARNATT! hade jag varit med hade jag dött haha. skrikit med dig <3

2009-06-27 @ 12:26:34
URL: http://energetic.blogg.se/
Postat av: hanna

de är inte ens soligt i kroatien nu.. mamma och dom har ren och inte alls bra väder.. stanna hemma med oss (L) ;D

2009-06-27 @ 17:01:54
URL: http://hannassecret.blogg.se/
Postat av: Lina

KOM HEM NU! <3

2009-07-02 @ 17:23:59
URL: http://energetic.blogg.se/

Vad har du på hjärtat? :) :

Vad heter du ?:
Kom ihåg mig?

Din Mail: (publiceras ej)

URL/Din Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0